Vi på Stilla

Lär känna oss

 Välkommen till Stilla.

Vår uppgift är att skapa trygghet hos dig som förlorat en anhörig. Med respekt, engagemang och varm omtanke vill vi bidra till att begravningen blir ett värdigt och personligt avsked.

Begravningsbyrån Stilla AB har funnits sedan 2006 och drivs av Ingela Öfverstedt, tillsammans med 12 medarbetare i Linköping. 

Ingela är en av företagets grundare och är begravningsrådgivare. Har tidigare arbetat som undersköterska på intensiven och operation vid Universitetssjukhuset i Linköping. Hon bor i ett gammalt hus i Malmslätt. När tid finns drar hon på sig målarkläder och renoverar huset med varlig hand.

Ingela Öfverstedt
ingela@stilla.nu

Johanna har tidigare arbetat inom barnomsorgen i tio år och kom till Stilla hösten 2013 där hon arbetar som begravningsrådgivare. Hon bor i Vikingstad med man och två barn. Hennes fritid ägnas åt barnen, löpträning och hon är också engagerad i Vikingstads Missionsförsamling. Finns det en stund över så inreder Johanna gärna hemmet.

Johanna Bouarné
johanna@stilla.nu

Maud har arbetat på Stilla sedan sommaren 2007 som begravningsrådgivare och är även borgerlig officiant. Har tidigare arbetat som undersköterska på brännskadeavdelningen och operation. Bor tillsammans med maken i Vikingstad och de har två utflugna barn. Maud har ett stort intresse för sin trädgårdsodling och hon ger sig ofta ut på en träningsrunda med cykeln eller söker lugnet i skog och mark.

Maud Larsson
maud@stilla.nu

Bor i Ljungsbro med familjen bestående av man och två barn. Arbetar som begravningsrådgivare och har varit på Stilla sedan våren 2007. Tidigare har Pernilla bland annat arbetat på Lilla Aska gård med minnesstunder. Fritiden fylls av barnens aktiviteter men ibland får hon en alldeles egen stund med kameran vid kanalen eller i skogen.

Pernilla Henningsson
pernilla@stilla.nu

Hanna har tidigare arbetat som kock samt barn- och ungdomspedagog inom Equmeniakyrkan. Hon kom till Stilla sommaren 2014 då hon började sin bana hos oss som sommarvikarie. Hanna bor i Hjulsbro med sin make och tre barn. På fritiden ägnar hon sig åt sång, musik, sköta familj och hem samt engagemang i Linköpings missionskyrka.
Om det hinns med vill hon gärna träffa vänner över en god middag eller baka surdegsbröd. 

Hanna Örnberg, föräldraledig
hanna@stilla.nu

Kicki har tidigare arbetat på Linköpings kommun som undersköterska/demensvårdsutvecklare men sedan 2016 arbetar hon på Stilla. Hon har även gått en diakoniutbildning på Liljeholmens folkhögskola. Kicki bor med maken i Linköping och tillsammans har de tre vuxna barn, som är bosatta på andra orter, och flera barnbarn. Hennes stora intressen är familjen, vänner, kyrkan och att vistas i naturen.

Kicki Holmberg
kicki@stilla.nu

Bor i Ljungsbro tillsammans med man och fyra barn. Började på Stilla hösten 2018. Har tidigare arbetat 19 år som barnsköterska/ undersköterska på Neonatal-IVA och vårdat för tidigt födda och sjuka nyfödda barn. Hon tycker om att spendera tid med familj och vänner och älskar att sjunga!

Jennie Engback
jennie@stilla.nu

Josef började på Stilla januari 2021 och har tidigare arbetat inom handeln och nu senast som bilförsäljare. Han bor med sin familj i Linköping. Fritiden ägnas tillsammans med sin familj och får han en stund över så åker han gärna och fiskar.

Josef Öfverstedt
josef@stilla.nu

Cicci är vår alltiallo och den person som ni säkert möter först när ni besöker eller kontaktar oss på Stilla. Cicci har tidigare arbetat som undersköterska inom äldrevården i 24 år. Bor i Vikingstad med sambo och två barn. Fritiden ägnas åt familjen, barnens fritidsaktiviteter och promenader.

Cicci Johansson
cicci@stilla.nu

Mirja började som begravningsrådgivare på Stilla i februari 2022. Vikarierar för Hanna som är föräldraledig. Har tidigare arbetat som florist i 25 år.Bor i Vikingstad tillsammans med man och barn. På fritiden spenderas tiden med familjen och vänner. Trivs ute i friska luften gärna utförsåkning på vintern och golf på sommaren. Promenader varvat med en och annan löptur är avkoppling för Mirja.

Mirja Johansson
mirja@stilla.nu

Marianne började på Stilla familjejuridik under hösten 2014 och har tidigare arbetat inom försäkringsbranschen. Hon bor med man och två barn på en gård utanför Klockrike.

Marianne Emanuelsson
marianne@stilla.nu

Karin började arbeta som jurist på Stilla familjejuridik sommaren 2021. Hon har tidigare arbetat på en statlig myndighet och som familjejurist på en annan byrå. Karin bor med sin familj i Linköping och kopplar gärna av med skönlitteratur, film eller fotboll.

Karin Sundin
karin@stilla.nu

Erik har arbetat som jurist på Stilla familjejuridik sedan hösten 2021. Han har tidigare erfarenhet av familjerätt och bolagsjuridik. Erik bor med fru och två barn i Linköping och brukar på sommarhalvåret spendera mycket tid i trädgården med en lärorik podd i öronen

Erik Larsson
erik@stilla.nu

Med respekt, engagemang och varm omtanke vill vi bidra till att begravningen blir ett värdigt och personligt avsked. 

Jour alla dagar dygnet runt.