Efter begravningen

Tackkort

Att skicka tackkort är ett personligt sätt att tacka för stöd och deltagande efter dödsfall och begravning.
Vi kan ombesörja att ta fram tackkort med olika motiv och text och vi kan även utforma dem fritt efter era egna önskemål.

Ni kan hämta inspiration från vår leverantör på www.tryckeriet.info

Tackannons

Vi kan hjälpa till med utformning av tackannons och se till att den blir publicerad.

Urnsänkning

Cirka två veckor efter begravningen är kremeringen klar och man kan då ha urnsänkning, dvs gravsättning av urnan. Man kan som anhörig utföra detta själv eller så kan en präst, vaktmästare eller en representant från oss vara med. För att boka dag och tid för urnsänkningen kontaktar ni oss så ombesörjer vi att allt är klart till den aktuella dagen.

Gravsten

Om det finns en befintlig gravsten så kan en textkomplettering vara aktuell. Det kan också vara så att det ska beställas en helt ny gravsten. Vi samarbetar med Petterssons Stenhuggeri och hjälper er gärna att förmedla kontakt. Klicka på länken nedan för att komma till vår leverantör.
Petterssons Stenhuggeri

Minnesbok

Efter begravningen skickar vi hem en förteckning över de blomsterhälsningar som lämnades vid begravningen samt eventuella minnesgåvor. Man kan som anhörig sedan beställa en vackert inbunden minnesbok. För att se hur en minnesbok kan se ut klicka här.

Med respekt, engagemang och varm omtanke vill vi bidra till att begravningen blir ett värdigt och personligt avsked.

Jour alla dagar dygnet runt.